Noutati

Culorile anului 2021

PANTONE

Pantone a fost inițial o fabrică de vopsea care a devenit cunoscută în întreaga lume pentru crearea sistemului său de codare a culorilor, care a dat culorilor un identificator unic și cu care un anumit cod de culoare din întreaga lume înseamnă exact aceeași culoare.

Astăzi, numele Pantone apare și în legătură cu multe subiecte care se ocupă cu industria modei și a frumuseții, deoarece Pantone anunță culoarea definitorie a anului următor în decembrie a fiecărui an. 

Culoarea anului apare apoi în aproape toate domeniile, de la haine, încălțăminte, mobilier, vopsele de perete, tapete, accesorii la bijuterii la industria de frumusețe până la îngrijirea unghiilor.

NOU PE SITE-UL NOSTRU!

 

CULORILE ANULUI 2021

 Anul acesta au fost alese ca si culori definitorii ale anului 2021 griul suprem și galbenul strălucitor al soarelui.

Culoarea gri care oferă soliditate și susținere, forță și perseverență, în timp ce galbenul soare cald oferă speranță, gândire pozitivă, promisiunea unei zile vesele și însorite.

Aceste două culori arată foarte bine combinate intre ele ,fie singure, fie în combinație cu alte culori. 

Daca preferati culoarea gri, nu ezitați să alegeți din setul de lacuri LacGel Plus 5 nuanțe de gel gri sau chiar sa încercați efectele cromate.Aveti aici cateva nuante pe care vi le propunem: Lac Gel 089, Lac Gel Cateye C009, Silver Chrome Powder sau Transfer Foil Set) acoperite cu un top lucios sau mat.

De asemenea avem si o gamă largă de lac geluri in nuante de galben cum ar fi (Lac Gel # 167, # 184, Cateye Cyber C020, Neon Flakes Yellow, sau culoarea Canar Galben G003).

Așadar, anul 2021 il vom intampina cu culori care ne indeamna sa avem o gandire pozitiva ,perseverenta, speranta si zile vesele si insorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *