Am fondat Beauty Depo in anul 1994 si ne mandrim cu faptul ca este o companie 100% romaneasca, ce si-a inceput activitatea intr-un moment in care piata produselor cosmetice profesionale era slab dezvoltata sau inexistenta in anumite locuri.

Inca de la bun inceput, comercializam produse cosmetice profesionale, destinate atat saloanelor de  infrumusetare, cat si consumatorilor finali. Desigur ca, pe parcursul acestor ani, ne-am dezvoltat si am imbunatatit continuu, atat produsele, cat si serviciile oferite clientilor.

In prezent, avem peste 4000 de produse in portofoliu, unici importatori al brandului Perfect Nails si 2 branduri proprii Peter’s Natural Spa, PeterLash.

Astfel, la magazinele Beauty Depo se regasesc produse profesionale esentiale pentru orice specialist din domeniile: manichiuramachiajingrijire corporala si infrumusetare.

Suntem mandrii de faptul ca am reusit sa oferim clientiilor , atat posibilitatea de a face cumparaturi intr-un magazin fizic cat si accesul NON-STOP, rapid si sigur, la o platforma online performanta. (Completa in viitorul apropiat…Da recunoastem, mai avem de lucru.)

Gasesti produsele Beauty-Depo® in:

  • Magazinul online: www.beauty-depo.ro;
  • Magazinul Peter’s Beauty Shop din Targu Mures (str Bolyai nr. 10);
  • Magazinul Peter’s Nails din Targu Mures (str Koteles Samuel nr.3/4);

Ce ne dorim in continuare?

Sa iti oferim o experienta moderna si complexa a cumparaturilor, un loc in care gasesti ceea ce iti doresti (si mai mult), in functie de nevoile pe care le ai:

  • produse cosmetice profesionale, in ton cu ultimele trenduri, si cel mai bun raport calitate-pret;
  • oferte avantajoase si promotii exclusive;
  • informatii utile si gratuite din domeniul manichiurii & machiajului, pe pagina de Facebook Beauty-depo.
  • Concursuri cu premii, cadouri, oferte si programe de fidelizare pentru profesionisti (in curand).

Incheiem aceasta scurta prezentare cu noi, cei care reprezentam Peter’s Beauty Depo Team si cei care facem tot posibilul sa indeplinim toate cele mentionate mai sus.

Ce putem spune despre noi? Suntem perseverenti, entuziasti, ambitiosi si deschisi la nou. Ne dezvoltam si evoluam impreuna. Bineinteles cu ajutorul vostru si a feedbackurilor, ascultam, invatam din greseli si muncim pentru fiecare reusita.

Iti multumim ca ne esti alaturi!

Cu prietenie, 

Peter Szabo, Fondator Beauty-depo & Peter’s Natural Spa®