Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Velvet Matt Extra 15ml- Perfect Nails

60,00 lei
Gel mat de acoperire cu aspect catifelat, flexibil, cu densitate medie fara fixare. Ce este in plus? Efectul sau mat confera unghiilor un efect suplimentar, mai durabil, chiar mat. Nu va deveni lucios si senzatia sa catifelata dureaza mult timp. Se pot folosi atat pe suprafata lac gelului ca si pentru finisarea oricarui tip de unghii false. Mod de utilizare: Se aplica in grosime medie peste lacul gel, dupa uscarea celui de al doilea strat, ca acoperire. Inainte de uscare, lasam materialul sa se intinda timp de 20 de secunde. Timp de uscare: UV 2 min, UV/LED 60 Sec

Velvet Matt Extra 8ml – Perfect Nails

40,00 lei
Gel mat de acoperire cu aspect catifelat, flexibil, cu densitate medie fara fixare. Ce este in plus? Efectul sau mat confera unghiilor un efect suplimentar, mai durabil, chiar mat. Nu va deveni lucios si senzatia sa catifelata dureaza mult timp. Se pot folosi atat pe suprafata lac gelului ca si pentru finisarea oricarui tip de unghii false. Mod de utilizare: Se aplica in grosime medie peste lacul gel, dupa uscarea celui de al doilea strat, ca acoperire. Inainte de uscare, lasam materialul sa se intinda timp de 20 de secunde.   Timp de uscare: UV 2 min, UV/LED 60 Sec

GEL Hardener 15ml

54,00 lei
Dens, dizolvabil, îmbogătit cu vitamine, extra flexibil, cu pensulă, cu acţiune dublă de întărire. Nu mai este lac care se decojeste, unghie slabă sau fragmentată. Cu Gelul Hardener rezultatele sunt: unghii rezistente ,lăcuire durabilă, ajută la creşterea naturală a unghiei, previne fragmentarea, sau fisurarea.

Bond Gel Vitamine 15ml

52,00 lei 26,00 lei
Gel de bază foarte subţire şi dizolvabil. Este o bază universală care ajută aderarea şi împiedică desprinderea, în timp ce hrăneste unghia cu vitamine!

Lac Gel Clear Universal Base& Top 15ml

52,00 lei
Gelul Lac Hybrid sau Oja Semipermanenta Hybrid este un produs NOU dezvoltat in industria manichiurii, o noua tehnologie ce incorporeaza rezistenta gelurilor colorate cu usurinta aplicarii ojei (se aplica foarte simplu asemenea unui lac sau oja clasica (avand si aceeasi consistenta), pastrand insa in timp rezistenta unui gel).